Cégtörténet

Cégünk 2004. novemberében alakult meg, munkatársaink azonban már 1999. óta együtt-, egy szakmai csapatként dolgoztak korábbi munkahelyeiken, a KFKI Számítástechnikai Csoport tagvállalatainál, ahol számtalan projektben gyűjtöttek össze tapasztalatokat.

Jelenleg a Breona Kft. létszáma 17 fő.

Az elmúlt években számos projektet hajtottunk végre a dokumentum- és iratkezelés, a munkafolyamatok támogatása, a külső és belső portálépítés, az ügyfélkapcsolat kezelés, az erőforrás allokáció, a feladatok ütemezése és az elektronikus csoportmunka kialakítása terén.

Célunk, hogy ügyfeleink olyan megoldásokat kapjanak, amelyekkel saját hatékonyságukat, ügyfélmegtartó képességüket, ügyfélszolgálati- és belső ügyintézési tevékenységüket jobbá, magasabb színvonalúvá tehetik.

A Breona Kft. a 2005-2006. év folyamán iktató- és ügykövető rendszereket, valamint portál megoldásokat szállított GVOP 4.3.1 és 4.3.2 projektekben.

Jelentős hangsúlyt fektetünk az ügyfeleinknél működő üzleti és ügyviteli folyamatok elemzésére és megismerésére. Meggyőződésünk, hogy jól hasznosítható informatikai rendszert csak a folyamatok ismeretében lehet megvalósítani. A Breona Kft. munkatársai az elkészített megoldásaiban az alábbi szektorok üzleti igényeit megismerve alakított ki jó gyakorlatokat (Best Practice):

  • állam-, és közigazgatás, önkormányzatok,
  • ipar-, kereskedelmi- és szolgáltató vállalatok,
  • pénzintézetek, bankok.


Menedzsment

Breczku János, ügyvezető

1987-ben végzett szervező üzemmérnökként. Államigazgatási területen dolgozott rendszerszervezőként, majd az informatikai terület vezetőjeként. 1997-ben igazolt az ICON Számítástechnikai Kft-hez, ahol különböző pozíciókban 6 éven át foglalkozott a workflow menedzsment-, ügy- és dokumentumkezelő rendszerek bevezetésével. Rövid ideig betöltötte az IQSYS Informatikai Rt. államigazgatási üzletág projektigazgatói beosztását, majd 2004-től a Breona Kft. ügyvezető igazgatója.

Főbb szakterületei: üzleti folyamatok szervezése, projektmenedzsment, változáskezelés, kockázatkezelés.

 

További információkért vagy ajánlatkéréssel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot!

  • Breona Kft.
  • 1146 Budapest, Hermina út. 17.
  • telefon: +36 70 - 453 - 2210
  • info@breona.hu

14+19-0=