A Breona Kft. felismerve az okostelefonok egyre szélesebb körű értékesítésében rejlő lehetőségeket 2010-ben létrehozta saját mobilalkalmazás –fejlesztő csapatát, és iOS, Android és Windows Mobile operációs rendszerkörnyezetekben megkezdte különféle mobil-alkalmazások kifejlesztését.

Jelenlegi fő irányaink az üzleti – kereskedelmi és folyamat-támogatási - megoldások, az új kereskedelmi csatornákat kiépítő, tájékoztató/marketing alkalmazások és a képességfejlesztő eszközök fejlesztése.

Üzleti mobil-megoldásainkkal a szolgáltató cégeket is megkerestük. A vállalatoknál mára már elengedhetetlen – és piacmegtartó tényező - a mobil alkalmazások gyakorlati felhasználása - akár reklámozás, akár értékesítés, vállalatirányítás, üzleti intelligencia, informatikai rendszerüzemeltetés területén.

Az "egyszerű" információ-továbbításon felül felhasználjuk az okostelefonokban megtalálható helymeghatározási lehetőséget és ezzel helyfüggő szolgáltatások elérését tesszük lehetővé. A mobilalkalmazás-fejlesztés mellett fejlesztő csapatunk kiemelt foglalkozik az NFC technológiával.