Minőségpolitika

Cégünk - a Breona Informatikai Tanácsadó és Szolgáltató Kft. – magyar magánszemély tulajdonában lévő vállalkozás, mely a hazai szoftver piacon működik. A jövőben a gazdaságosabb, illetve eredményesebb tevékenység mellett nagyobb piaci részesedést és hírnevet kívánunk elérni. Mindezt a vevői és az érdekelt felek igényeinek megfelelő minőségű fejlesztésekkel, támogatott szolgáltatásokkal, jól szervezett rendszerrel, megfelelően képzett és hozzáértő munkatársakkal és megbízható szolgáltatást nyújtó beszállítókkal, alvállalkozókkal szeretnénk megvalósítani. A szervezet elé a következő stratégiai célokat tűzzük ki:

Vevők megelégedettsége
Célunk, hogy fejlesztéseink, támogatott szolgáltatásaink kielégítse a vevők és az érdekelt felek igényeit, ezt tevékenységünk magas színvonalával, kiváló minőségével érjük el. Meg kívánunk felelni, és folyamatosan nyomon követni a vevői igények változását és biztosítjuk azok teljes körű kielégítését.

Emberi erőforrás fejlesztése
Munkatársaink kiválasztása, valamint a továbbképzési lehetőségek biztosítása a minőségi munka és az ügyfelekkel kiépítendő, ill. megtartandó bizalom érdekében történik az éves oktatási tervnek megfelelően. A megfelelő munkakörülmények, a jó légkör és az anyagi biztonság a munkatársak megelégedettségét is szolgálja.

Beszállítók, alvállalkozók értékelése, felülvizsgálata
Beszállítóinkat, alvállalkozóinkat minősítő rendszerünkön keresztül értékeljük, és a belső szabályainkat úgy alakítottuk ki, hogy a tevékenységüket a vevőink érdekében kézben tudjuk tartani.

Minőségirányítási rendszer működtetése
Saját minőségirányítási rendszerünk felülvizsgálata, a külső és belső környezetünk, az érdekelt felek lényeges követelményeinek megértése, a kockázat alapú gondolkodásmód támogatja a rendszer eredményességének fokozását a hatékonyság növelését, a rendszer fejlesztését. Ezek figyelembevételével, illetve átgondolásával képesek vagyunk jobb és teljesebb körű szolgáltatást nyújtani.
A kitűzött célok elérése érdekében alkalmazzuk az ISO 9001:2015 minőségirányítási szabvány követelményeit. Szem előtt tartjuk ennek a működtetését, folyamatos javítását, fejlesztését és biztosítjuk az ehhez szükséges erőforrásokat.
A cég vezetése kijelenti, hogy a minőségpolitikát következetesen megvalósítja, és az abban meghatározott stratégiai célokat kötelezőnek ismeri el.
A cég valamennyi munkatársa elkötelezi magát, hogy a tevékenységét a minőségirányítási rendszerek szellemében és gyakorlata szerint végzi, és annak fejlesztését célzó javaslatait a cégvezetés felé közvetíti.