Intranet / Internet portál

A Breona Kft. nyílt, szabványos technológiákat kínál ügyfelei részére, amelyekkel lehetőség van az egyszerű weblapok megvalósításától kezdve a komplex, egyedi igényeknek megfelelő, integrált tartalomkezelő szolgáltatásokig. Az ORACLE-technológián alapulók sora mellett több, DNN ill. Aztec alapokon működő portál bevezetésében vettünk részt.

Többek között a következő partnereink részére készítettünk – közvetlenül vagy alvállalkozóként - portálokat:

  • FKF Zrt,
  • Magyar Turizmus Zrt.,
  • Sárvíz kistérség –Virtuális Vállalkozói Ház,
  • MAVIR Zrt,
  • Eger- és Veszprém e-közigazgatási portálok,
  • Bp.XVIII. kerületi Önkormányzat "Essentia" portálja,

majd a technológiai-fejlődést követve, az újabb portál-motorokat és -technológiát is megismerve, felhasználva (Drupal, Joomla, Liferay) további portálmegoldásokat fejlesztettünk ki.


Referenciáink:

Ezen kiépített rendszerek szinte mindegyike rendelkezik integrációs megoldásokkal, ahol az internetes portál – megtartva és kiegészítve az alapfunkciókat – összekapcsolásra került a vállalati ill. üzleti háttér-rendszerekkel, meglévő egyedi alkalmazásokkal. Ahol igény volt rá, ott intranet kialakítására is sor került.

Államigazgatási ügyfeleink számára Ügyfélkapu-integrációs modult is kínálunk.

A form-alapú adatgyűjtésekhez, beadványok kezeléséhez egyedi fejlesztésű általános űrlapszerkesztő modult is biztosítunk, aminek segítségével egyedi űrlapok összeállítására, és ezek időzített publikálására van lehetőség. A kitöltést követően az adattartalom szabványos xml formátumban áll elő, ami tetszőleges rendszer felé továbbítható feldolgozásra.

A moduljaink általában a meglévő szabványos portálokba is integrálhatók.