ESCA bronz fokozatú tanúsítvány ESCA bronz fokozatú tanúsítvány

A Breona Kft. évek óta tagja az akkreditált Alliance Informatikai és Innovációs Klaszternek. A klaszternek és tagvállalatainak is az a törekvése, hogy az infokommunikációs technikai vívmányokat az egyes ágazatok folyamatainak a fejlesztésére, illetve új felhasználó igények létrehozására és kielégítésére alkalmazza, ezáltal új funkciókkal rendelkező új rendszerek jönnek létre. Ez a mostani tanúsítvány elismerése az elmúlt évek szakmai munkájának.

Totalcar fogyasztás app Totalcar fogyasztás app

Fogyasztást pontosan mérni igazi kihívás. Erre vállalkozott a Totalcartól Stump András. A Breona és a Wildom Kft. által iPad-re fejlesztett App segítségével készítette el a méréseket a Totalcar. Az App abban segített, hogy a tesztautóknál a tesztesetekhez az időtartamokat kijelezve a vezető menet közben mindig látta, hány másodperc múlva mit kell tennie, és az adott pillanatban mennyi legyen az előírt sebesség.

 

A cikk komoly megállapításokat tesz, melyről itt olvashattok bővebben:

http://totalcar.hu/magazin/technika/2015/01/09/fogyasztasmeres_nedc-ciklus_szerint/

A KMOP -1.1.4 - 11/A- 2011- 0122 projekt befejeződött A KMOP -1.1.4 - 11/A- 2011- 0122 projekt befejeződött

Befejeződött a Breona Kft. Üzleti alkalmazások prototípusának kialakítása kishatósugarú rádió adatátviteli technológia (NFC) felhasználásával - tárgyú projektje (KMOP -1.1.4 - 11/A- 2011- 0122).

 

Sajtóközlemény

 

Ha érdeklődését felkeltette rövid ismertetőnk, akkor örömmel állunk rendelkezésére további információkkal az nfc.breona.eu oldalon, vagy elérhetőségeink bármelyikén!

I-DOK rendszer megújító tanúsítása I-DOK rendszer megújító tanúsítása

Örömmel értesítjük Kedves Ügyfeleinket és Partnereinket, hogy az  I-DOK rendszer megújító tanúsítása október 15-én sikeresen lezárult.

 

A VERITAN Hírközlési és Informatikai Tanúsító Kft., mint az ÖM/4974-6/2010 számú okiratban kijelölt tanúsító szervezet elvégzett vizsgálatai alapján a Breona Informatikai Tanácsadó és Szolgáltató Kft. (1134 Budapest, Róbert Károly krt. 59.) I-DOK Iktató-, ügykövető- és dokumentumkezelő rendszere kibővítetten megfelel a 24/2006 (IV.29.) BM-IHM-NKÖM együttes rendeletben előírt követelményeknek.

2012.10.24.

Autószerviz AppStore helyezés Autószerviz AppStore helyezés

Autószerviz alkalmazásunk kategóriájában a 7., összesítésben a 90. helyen áll a letöltések tekintetében az AppStore-ban.

2012.10.11.

ITBN 2012 előadásaink ITBN 2012 előadásaink

 

Az idei Informatikai Biztonság Napján (ITBN 2012. szeptember 25-26.) a Breona Informatikai Tanácsadó és Szolgáltató Kft. munkatársai - Sárosi József és Blaskó József tartott előadást a RelNet Kft. - Redundáns tűzfal távfelügyeleti központ - projektjéről. A projektben IMI alapú alkalmazás- és integrációs fejlesztést végzünk. Az előadás a projekt céljairól környezetéről, alkalmazott fejlesztési technológiákról, Open Soruce eszközökről, biztonságos környezetről és természetesen az IMI-ről szólt.

 

Az előadás anyaga letölthető itt.

KMOP pályázatot nyertünk KMOP pályázatot nyertünk

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által az Új Széchenyi Terv KMOP (Közép-Magyarországi Operatív Program) keretén belül meghirdetett "Vállalatok komplex technológiai innovációjának / Akkreditált klaszter tagvállalatok komplex technológiai innovációjának támogatása" pályázatán 2012. áprilisában cégünk támogatást nyert az "Üzleti alkalmazások prototípusának kialakítása kishatósugarú rádiós adatátviteli technológia (NFC) felhasználásával" projektünk megvalósítására. A KMOP-1.1.4-11/A-2011-0122 számú projekt a Magyar Köztársaság és az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

 

Bővebben

Autószerviz - mobil telefonos alkalmazás Autószerviz - mobil telefonos alkalmazás

Elkészült cégünk újabb mobil alkalmazása!

 

Sok esetben a bajba került autós egyetlen segítsége a mobilkészüléke lehet. Hogy a kellemetlenségek kezelése minél inkább gördülékeny legyen, egy olyan mobil alkalmazás létrehozása volt a cél, amiben lokálisan tárolt adatok (adatbázisba rendezve) segítik a felhasználót a problémás helyzet minél testre szabottabb kezelésében.

 

Bővebben

ÖKO-AQUA 2012 ÖKO-AQUA 2012

A Breona Kft. kiállítóként részt vett az ÖKO-AQUA 2012, V. Víziközmű Konferencia és Szakkiállításon, mely idén Debrecenben, a Főnix Rendezvénycsarnokban került megrendezésre június 13-15. jözött. Bemutattuk munkafolyamatok támogatását is végző IMI rendszerünket, mobil alkalmazásfejlesztéseinket és sok éves integrációs tapasztalatunkat.

App! képzés App! képzés

   App! képzés

    Mobilalkalmazás-fejlesztés: felülettervezés és dizájn

 

 

 

 

Kollégáink 2012. május. 22. és 2012. június. 14. részt vettek az IT Factory által megrendezett App! képzésen.

 

A tanfolyam során bővebb ismereteket szereztek többek közt a munkamenet-, a felület- és a mobilszoftver-tervezésben, a betűtípusok megfelelő kezelésében, valamint a jó felhasználói felület kialakításában.

Megjelent új mobil telefonos alkalmazásunk az Esküvő Katalógus! Megjelent új mobil telefonos alkalmazásunk az Esküvő Katalógus!

 

Az esküvő katalógus alkalmazás az esküvőre készülődőknek nyújt segítséget a nagy nap megszervezésében és lebonyolításában. A katalógusban szereplő esküvői szolgáltatók –az ékszerészektől a ceremóniamesterekig- sokéves tapasztalata a garancia a tökéletes napra. Kategóriánkénti rendezésük áttekinthető formában teszi könnyen elérhetővé az egyes szolgáltatókat, akik adatlapjáról számos kapcsolat felvételi lehetőség közül választhat a kedves menyasszony vagy vőlegény.
A legszimpatikusabb partnerek hozzáadhatók a kedvencek listájához, így attól a pillanattól kezdve néhány érintéssel lehet velük kapcsolatba lépni.
A gyors kereső funkció használatával a katalóguson belül pillanatokon belül megtalálhatja a felhasználó a keresett kifejezést.

 

Az alábbi linken letölthető:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.breona.eskuvo&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5icmVvbmEuZXNrdXZvIl0

 

Előfizetéssel és az oldalon megjelenéssel kapcsolatban emailben és telefonon az alábbi elérhetőségeken lehet érdeklődni:

info@specia.hu vagy +36 30 9994299