A Breona Kft. üzleti folyamatokat támogató, dokumentumkezelő és portál megoldásaival a kis-, közép-, és nagyvállalatok napi munkavégzését hivatott támogatni, annak érdekében, hogy a működésük hatékonyabb, biztonságosabb, versenyképesebb legyen.
Megoldásainkra jellemző a folyamatszemléletű megközelítés. Az ügyféllel történő konzultációk kapcsán összegyűjtött információkat felhasználva lemodellezzük a munkafolyamatokat, és rendszereinket ennek megfelelően testreszabjuk.
Partnerségben állunk több nagy szoftverszállító céggel. Széles körű ismeretekkel rendelkezünk a nyílt forráskódú technológia területén, melyet megoldásainkban is alkalmazunk. Mind a vállalati szféra, mind az államigazgatás területén jelentős az érdeklődés a költséghatékony, de ugyanakkor megbízható open source megoldások iránt.

A szoftverfejlesztésben rendkívül gyorsan követik egymást az újabb és újabb trendek, fejlesztési módszertanok, technológiai megoldások. A Breona Kft. az agilis szoftverfejlesztési modellt alkalmazza, mind a szoftverfejlesztés, mind a fejlesztéshez kapcsolódó folyamatok esetében és a Scrum módszert a fejlesztési folyamat menedzselésére. Így rövidebb idő alatt, az igényekhez jobban igazodó megoldásokat tudunk átadni ügyfeleinknek.